Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Belediye Başkanlığı için resmen aday adayı oldu
Memleketi Rize'den belediye başkanlığı adaylığını açıklayan Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan AK Parti Rize İl Başkanlığı'na başvurusunu yaparak resmen aday adayı oldu.
İBRAHİM ERDOĞAN KİMDİR
1971 yılında Güneysu'da doğdu. İlköğrenimini Güneysu'da tamamladı. 1990 yılında Rize İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan İbrahim Erdoğan 21 yıldır aktif gazetecilik yapıyor. 1992 yılında TRT'de başlayan gazetecilik serüveni 1995 yılının sonuna kadar Samanyolu Televizyonunda Haber editörü olarak devam etti. 1996 yılında Kanal 7 medya grubuna transfer oldu.
Dış Haberler müdürlüğünün ardından tam 12 yıl süreyle Kanal 7 TV'de Haber müdürlüğü yaptı. Aynı yıllarda Kanal 7 ve aynı grup bünyesinde yayın yapan ÜLKE TV'de Yerel Gündem isimli programı hazırladı ve sundu. Bu programda 2 Bin'in üzerinde Belediye Başkanını konuk etti.
Türkiye'nin her yöresinde ki belediyelerin çalışmalarını ve projelerini yerinde gördü. Yerel yönetimlerle ilgili tecrübesi bu program sayesindedir.
İbrahim Erdoğan 2012 yılının Şubat ayından bu yana da Türkiyenin en büyük ve en fazla takipçisi olan Haber Sitesi Haber 7. com'un Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyor. Erdoğan Evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

