medyajans
MEDYA ORTAMINDA ÜRETİLMİŞ KAVGA
ETİKETLER:Atılgan Bayar
smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon
atilgan_bayarATILGAN BAYAR  /  AKÅžAM 

Kimse kusura bakmasın. Bakan olursa da, paşa gönlü bilir... Stüdyonun bir tarafına ulusalcıları, bir tarafına İslamcıları oturtup... Bir tarafına milliyetçileri koyup, karşılarına ayrılıkçıları yerleştirip, dövüştürerek televizyon yönetilmez.

Görüşü ne olursa olsun, ona buna dadanan küfürbaz sosyopatlardan yazar üreterek de gazete yönetilmez.

Medya; ulusçuluk neden yetmiyorsa ulusalcı olmuÅŸ...  İslam'ın ne eksiÄŸi varsa, bunu beÄŸenmeyip İslamcı takılan... Milli olmayı beÄŸenmeyip ırkçılık yapan...  Liberalizm kesmediÄŸi için devlet muhalifi olmuÅŸ marjinallerin ve hangi cenahtan olursa olsun ayrılıkçıların dövüş arenası deÄŸildir.
Reyting uğruna, veya artık bilemiyorum, hangi sebeple olursa olsun Türkiye'ye bu kötülüğü yapanlara, bu güne kadar soru sorulmamış olması bizi bağlamaz.

Her saat başı 'ful kadro kavga' programı koymayı biliyorsunuz da, bir tek 'uzlaşma' programı koymayı neden başaramıyorsunuz, diye sorarız.
En hafif olasılıkta, stüdyo ortamında üretilmiş kavganın, toplum üzerindeki etkilerini hesaba katmadan reyting devşirmeye çalışanların vebali vardır.
'Ekran ortamında ürettiğiniz' kavgalar; sokakta gerçeğe dönüşürse, 'aman cahil halk işte, galeyana gelmiş' deyip, sıyrılamayabilirsiniz.

Bu yüzden, televizyon yönetimlerinin programlarına kutuplaşmış radikalleri doldurup, sonra da 'ekranlarda konuk ettiklerimizin görüşlerinin bizimle ilgisi yoktur' deme lüksü yok artık.

Gazetelerin yönetimleri de, üç beş marjinal, radikal okur kazanmak uğruna, köşe verdiği sosyopatları 'çok seslilik' gerekçesi ile açıklayamaz.
Türkiye'nin içinden geçtiği süreç, daha sorumlu bir medya aklı gerektiriyor..

http://www.aksam.com.tr/



İLGİLİ HABER VE YAZILAR
Son olarak Akşam gazetesinde yazarlık yapan Atılgan Bayar, A Haber’e yayın danışma
2011-09-20
Son olarak AkÅŸam Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Atılgan Bayar, Twitter hesabınÄ
2011-09-09
Gazeteci yazar Atılgan Bayar'ın vefat eden babası gazeteci ve yazar Zühtü Bayar, son
2011-03-28
Fehmi Koru organizatörlüğünde gerçekleştirilen yeni yılın ilk fasıl toplantısı
2011-01-14
Akşam gazetesi yazarı Atılgan Bayar, gazeteden ayrıldığını duyurdu. Geçtiğimiz y
2011-01-04
 

Yorum ekle







DKM'Yİ TAKİP EDİN

GOOGLE'DA ARA

ANKET

AGB'nin Reyting sonuçlarının doğru olduğuna inanıyor musunuz?

Medyajans.com

ESKİ ARŞİV

Reklam

Türkiye'nin En Hızlı ve En Güvenilir e-Ticaret Sitesi Acil Kitap
Sinan Yağmurun Kaleminden Aşkın Gözyaşları Resmi Web Sitesi
Kur'an-ı Kerim,İlahi,Sesli Soru ve Cevaplar İlahi Dinle
LYS-YGS Konu Anlatımı ve Test Soruları LYS-YGS
Yeni Çıkan Romanlar İlk BuradaYeni Romanlar
eurovizyon_banner

E MAİL LİSTESİ

Haberlere abone olun. Yazılar posta kutunuza gelsin:
E Mail Adresinizi kaydedin...